Cupping i Slagelse

Hvad er cupping?

Cupping også kaldet vakuumterapi er en gammel og meget effektiv behandlingsform. Behandlingen har en utrolig positiv virkning på lymfekirtlerne og blodcirkulationen i kroppen. I behandlingen benyttes sugekopper, der fremkalder et vakuum på det behandlede område. Det kan se lidt drabeligt ud på kroppen efter behandlingen, da de benyttede sugekopper efterlader røde mærker i huden. De går dog væk efter 1 til 2 dage og er ganske uskadelige. Cupping kan både gives som en særskilt behandling eller sammen med for eksempel akupunktur.

Der skabes vakuum og flow.

Til cupping benyttes en kop, der enten er lavet at glas eller plastik. Koppen placeres på specifikke punkter på kroppen og fungerer som en sugekop, der suger den dækkede hud op i koppen. Det betyder, at bindevævet løftes og frigiver stagneret energi. Det bevirker, at der skabes gennemstrømning af livsenerg ,og balancen i kroppen genoprettes.

En effektiv behandling.

Det er utroligt effektivt at blive behandlet med cupping. Det siges, at vævets kredsløb forbedres fire gange mere end ved en traditionel massage. Det vil sige, at et kvarters massage er det samme som en times massage. Vakuummet, der opstår ved brug af kopperne, løsner dybtliggende spændinger og frigiver affaldsstoffer i kroppen. Dermed er en behandling med cupping i allerhøjeste grad med til at øge den naturlige udrensning, der foregår i kroppen.

Image

Effektivt mod

-spændte og hårde muskler

-vævets kredsløb bliver forbedret

-løsner dybtliggende spændinger

-frigiver affaldsstoffer

-øger den naturlige udrensning i kroppen

-bindevævet løftes, frigiver energi

-balance i kroppen genoprettes

Image

Cuppingmassage til maven

Image