VELKOMMEN TIL KLINIK AUGUSTESEN

I mange år arbejdede jeg som konditor, og der gjorde jeg mig umage for at lave de lækreste og flotteste kager. Nu har jeg skiftet kagerne ud med massage, men jeg gør stadig mit yderste for, at kunden får den bedste oplevelse – hver gang.

Da jeg fandt ud af, at der skulle ske noget nyt i mit liv ud over kage, kage og mere kage, fandt jeg ud af, at jeg er god til massere, og så tog jeg uddannelsen som massør.

Og så kom corona og satte en stor, fed kæp i hjulet for min nystartede massørforretning. Nu er jeg tilbage, klar til at bygge min klinik op og få en masse dejlige kunder.

Du kan være helt tryg – hos mig er hygiejnen i top før, under og efter behandlingen med sprit, maske og handsker ?

Jeg brænder for at se fremgang for mine kunder, når de går hjem efter en gang massage, gladere og lettere i kroppen, end da de kom.

Min klinik ligger her i Slagelse, hvor jeg bor. Egentlig er jeg fra Humlebæk, men så mødte jeg Johnny… ❤️ Nu bor vi sammen med vores to hunde og en kat.

Jeg er her for at hjælpe mine klienter til at få en sundere krop. Derfor tilbyder jeg også massage lørdag og søndag, så du kan få tid til det hele. Med andre ord er jeg der, når du har brug for mig.

Pas på dig selv og din krop – andre gør det ikke for dig!

Jeg er uddannet sports massør, men har også erfaring inden for andre områder.

Jeg har altid fokus på at afhjlælpe dig med dine fysiske problematikker

Venlig hilsen Louise, Klinik Augustesen

P.S. Og ja, jeg kan stadig godt spise en kage i ny og næ, men det er massagen, mit hjerte banker mest for ?

louise_behandling.jpg
Image

Vores klinik

Klik på kortet for af få vist rutevejledning